GREAT DANE KENNEL, harlequin great dane, black great dane, Great Danes, Great Dane kennel, Great Dane champion, Great Dane Puppy, német dog, great dane, deutche dogge   href

index>welcome>disclaimer

 

DISCLAIMER

 

Jognyilatkozat

 A jelen honlapon elérhető adatok, információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, a jelen jognyilatkozatban foglalt felelősség-kizárásokat és felelősség-korlátozásokat. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy ezen feltételek Önnek nem felelnek meg, úgy kérjük hagyja el a weblapot.

Ezen az oldalon elérhető anyagokat és információkat mint a weboldal tulajdonosa, az "el Santhynor" német dog kennel tette közzé. Az oldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A cikkek, tanácsok és hasznos linkek semmilyen körülmények között nem tekinthetőek kizárólagos orvosi szakvéleménynek és nem minden esetben teljes körűek.

A honlap szerkezete, külalakja, tartalma az "el Santhynor"  német dog kennel  tulajdona. A honlapon található anyagok a magyar és a nemzetközi szerzői -, valamint szellemi alkotásokra vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt állnak. Nem másolhatók, nem tehetők közzé, nem jeleníthetők meg az  "el Santhynor"  német dog kennel tulajdonosának, Szabó Roxánának erre vonatkozó, előzetes, írásos engedélye nélkül.

A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás ( www.elsanthynor.eu szerző: ..........) feltüntetésre kerül. A saját nyelvre fordítások (pld fajtastandard) használata szintén megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás  ( www.elsanthynor.eu illetve a fordító(k) neve ..........) feltüntetésre kerül.  A fordítások, grafikák, ábrák, szöveges részek illetéktelen -írásos engedély vagy forrás feltüntetés nélküli-  részben vagy egészben történő felhasználásakor a felhasználó köteles szerzői díjat fizetni, melyet a weblap tulajdonos állatvédő szervezeteknek ajánl fel.

A weboldalon elhelyezett anyag ismert szerzői minden esetben feltüntetésre kerültek. Számos forrás és szerző azonban ismeretlen internetes forrásból származik, így kérjük, ha olyan anyagot talál, mely bizonyítottan és kizárólagosan az ön jogtulajdona, haladéktalanul írjon nekünk e-mailt, hogy a szerzőt megjelölhessük vagy a szellemi terméket eltávolíthassuk a weblapról.

Az "el Santhynor" német dog kennel folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett tartalmat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon lévő információk a rájuk vonatkozóan feltüntetett időpontban, ennek hiányában a honlapra történő feltöltés idején aktuális helyzetet tükrözik, azonban az információk csak időleges tájékoztatást nyújtanak, és az idő múlásával, valamint a körülményekkel megváltozhatnak.

Az "el Santhynor" német dog kennel fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Az "el Santhynor" német dog kennel nem tartozik felelősséggel bármilyen esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért amelyek honlapjának használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az oldalra vezető linkekből, és/vagy más oldalakon közölt információk használatából vagy más hasonló okból származnak, valamint a honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért. Az "el Santhynor" német dog kennel nem tudja garantálni, hogy weboldalának működése minden körülmények között zavar-, és hibamentes lesz; valamint hogy a weboldal illetve a tároló szerver vírus- és más kártékony tartalomtól mentes, ugyanis ezen körülmények nincsenek az "el Santhynor" német dog kennel  teljes irányítása alatt.

 

© "el Santhynor" német dog kennel 2012

 

 

el Santhynor Great Danes 

         
         
Disclaimer E-mail:
elsanthynor@gmail.com

Szabó Roxána BSc

Animal Science Engineer
Silver Girlanded Masterbreeder
Tel: +36706221751

Web:
www.elsanthynor.eu

Impresszum